0

ME TOTEUTAMME UPEITA LEIKKAUKSIA

Rakkaudella ja intohimolla.

Hennoimmatkin yksityiskohdat huomioiden!

PALVELUITA KOKO PERHEELLE

Palvelumme on tarkoitettu miehille ja naisille,

ikään katsomatta!

HIUSTENLEIKKAUKSET HYMY HUULILLA

Meille asiakaspalvelu on kaiken A ja O.

Hiusten leikkuu on kokemus

TERVETULOA BROTHERS TURKKILAISEEN PARTURIIN

Haluamme ihmisten ymmärtävän, että hiustenleikkaus voi parhaimmillaan olla upea kokemus. Me, Brothers Turkkilaisessa Parturissa, tarjoamme asiakkaillemme turkkilaisen salongin palvelut kaikilla herkuilla. Haluamme edesauttaa turkkilaisen parturikulttuurin leviämistä Suomessa ja ympäri maailmaa. Brothers on perustettu Tampereella vuonna 2014.

Haluamme taata asiakkaillemme parasta laatua edullisin hinnoin! Tämän mahdollistavat loistavat parturimme, jotka ovat alansa huippuja! Jokaisella on pitkä kokemus alalta ja työtä tehdään koko sydämmellä. Rento meininkimme takaa sen, että meille on helppo tulla! Tule kokemaan Brothersin ennennäkemätön vieraanvaraisuus, yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon!

Brothers Turkish Barber Shop

Brothers Parturin on perustanut Bülent Tanriverdi vuonna 2014 Tampereen Hallituskadulla. Hän aloitti jo pikkupoikana isänsä opissa ja on siitä lähtien työsekennellyt parturialalla.

Read more
Olemme täällä

Teitä Varten

Brothersissa työskentelee tällä hetkellä 9 henkilöä, joilla kaikilla on monen vuoden kokemus parturialalta ja jotka ovat alansa huppuja. Palvelumme on tarkoitettu miehille ja naisille, ikään katsomatta. Palveluidemme lomassa asiakkaamme pääsevät nauttimaan aina tuoreesta kahvista ja maailmankuulusta turkkilaisesta omenateestä!

 

We want to guarantee our customers the best quality haircuts at low prices! This is made possible by our brilliant hairdressers, who are the best in the industry!

Get to know

Our Team

Bülent Tanriverdi
Bülent Tanriverdi
Owner, Barber
Müslüm Solak
Müslüm Solak
Barber
Mustafa Tanriverdi
Mustafa Tanriverdi
Barber
Ota meihin yhteyttä ja varaa aikasi tänään!
en_GB